Hoppa till innehåll

Arbetsmäklarna AB

Vi som arbetar hos Arbetsmäklarna är ett dedikerat team med många års erfarenhet av rekrytering och att arbeta med talent acquisition. Vår passion och kompetens ligger i att skapa och genomföra lyckade rekryteringsprocesser för både företag och kandidater. Med vår expertis strävar vi alltid efter att leverera högkvalitativa tjänster där alla parter blir nöjda.

Vårt mål är tydligt – att förse våra kunder med de bästa talangerna och samtidigt ge kandidaterna möjligheten att hitta sina drömjobb. Vi tror på att bygga långsiktiga relationer och lösningar, där varje rekrytering är en investering för framtiden.

Genom att kombinera vår erfarenhet och vår passion för att förstå både företagens behov och kandidaternas ambitioner, strävar vi alltid efter att skapa en perfekt matchning. Vi arbetar med en personlig touch och skräddarsydda strategier för varje uppdrag, vilket gör att vi kan leverera resultat av högsta kvalitet. Goda affärer och sunda värderingar är viktiga grunder för oss, och vi tror starkt på att alla parter ska vara vinnare i varje affär.

Vi följer GDPR (General Data Protection Regulation) för att säkerställa att dina personuppgifter hanteras på ett ansvarsfullt och lagligt sätt.

Karin Signell Engelholm

Rekrytering/Sälj
072-394 94 45
karin@arbetsmaklarna.se

Mattias Siabiris

Verksamhetsansvarig/Rekrytering/Sälj
070-815 71 74
mattias@arbetsmaklarna.se

Michael Siabiris

Trainee/Sälj
michael@arbetsmaklarna.se