Hoppa till innehåll

Webbutvecklare med teknisk bakgrund och god kommunikativ förmåga

Översikt

Nu söker vår kund, Webblandskapet, dig som på alla sätt är intresserad av webbutveckling, men som också har en naturlig fallenhet för kommunikation, både mot kollegor och ut mot kund. Här väntar ett företag med familiär känsla, engagemang men också med stor omsorg och flexibilitet inför dig som person.

 

Vem är du?

Du har utbildningsbakgrund inom webbutveckling, gärna mer än 2 år och har därutöver hunnit skaffa dig någon typ av inriktad arbetslivserfarenhet, alternativt kan visa på flera egna projekt som referensarbeten. Vi tror att webbutveckling inte bara är något du gör som förvärvsarbete, utan att det är DU, en stor och viktig del av dig och din tid.

För att passa i den här tjänsten kommer det krävas att du är en person som har lätt för att skapa relationer- och fortsätta hålla kvar sociala kontakter. Du behöver ha en naturlig fallenhet för att skapa dig en god överblick över sådant som behöver göras nu- och framåt, kunna ta egna initiativ och därutöver fungera som en länk mellan både företagets egna olika kompetenser och ut mot kunder. Din personlighet- såväl som din kommunikativa förmåga är av yttersta vikt för tjänsten.

För att balansera allt detta krävs att du har en god övergripande förståelse för olika yrkeskompetenser, tekniska möjligheter och den där sociala förmågan som behövs ut mot kund. Kanske har du haft liknande roller tidigare, jobbat med sälj och/eller ledarskap i en annan bransch?

Krav program/tekniker/system:

PHP, Javascript, HTML, CSS
Linux,  Git

Meriterande:
Python,  Sass
Codeigniter, Laravel, Vue
Docker, DNS

 

Vad som finns:

Webblandskapet är ett företag uppbyggt av- och med personer med stort tekniskt intresse, en byrå som vill bygga upp sitt eget drömjobb och som vill ha med dig på resan. Här eftersträvar man balans mellan arbete och privatliv. Övertidstimmar är inget för denna byrå som tror mer på god planering och att varva med positiv, hjälpsam, prestigelös och glad stämning på jobbet. Du som kliver in i detta gäng får gärna ställa dig vid pingisbordet, sätta dig och småsnacka över en fika och bidra till att arbetet- både det faktiskt tekniskt utvecklande arbetet, såväl som det sociala arbetet frodas och fortsätter att utvecklas. För att detta ska vara möjligt ser Webblandskapet gärna att du är på plats flertalet dagar i veckan, men med det sagt är det också en flexibel arbetsplats som värnar om dig som person och din balans. Här erbjuds en familjär stämning, dina förslag är alltid välkomna, beslutsvägarna korta och ambitionen ligger inte i att bli störst utan att vara lagom och kunna både ha det bra- och erbjuda kunder den bästa servicen!

Känner du igen dig i beskrivningen?

 

Webblandskapet har valt rekryteringshjälp i denna process. Din ansökan, ditt intresse och dina eventuella frågor är du välkommen att ta med rekryteringsansvarig:

Karin Signell Engelholm

karin@arbetsmaklarna.se

0723 94 94 45

Antal platser
Omfattning
Full Time
Ort
Norrköping

Välkommen med din ansökan

*
*
* Attach your resume. Max size 2mb Allowed Type(s): pdf